Historisch festijn Doorn

 

09-06-2022

 

Even een kort berichtje over Doorn. Het festival was in alle opzichten een succes, of je nu van de organisatie spreekt, of de inzet can de vele reenacters dan wel acteurs tot het gezellige en relaxte publiek, alles was top. Hoogtepunten waren toch wel de vele complimenten over onze producten.

 

 

 

 

Middeleeuws Festijn Cannenburg

 

16-05-2022

Na een paar drukke dagen, waarbij we onder meer naar Slowakije zijn geweest om bij Apimed weer een aardige voorraad mede in te kopen, zijn we nu weer in Nederland. Het is nu uitpakken, weer inpakken en eind deze week door naar Quondam.

 

29-04-2022

Eindelijk mochten we weer gaan opbouwen op een historisch evenement. Na 2 jaar, op 2 kleine fantasy evenemten in 2021 mochten we nu eindelijk op voor het grote werk. De bus volgeladen vertrokken we vroeg vanuit Asten naar onze opslag in Zevenaar om onze middeleeuwse kleding te gaan zoeken. Altijd een verassing waar het ligt. Zijn we iets in Tsjechië vergeten of ligt alles in Nederland. Niet echt een afstand. dat je even terugrijdt om het te gaan halen. Gelukkig vonden we genoeg om historisch correct te kunnen gaan werken. Rond half 2 kwamen we in Vaassen aan waar 2 vrijwilligers al klaarstonden om even te helpen met het zwaarste werk van het opbouwen. Wat staat alles toch snel met onze nieuwe tent. Na de bus leeg gemaakt te hebben, zijn we lekker naar de snackbar gegaan. Friet met een lekkere snack kan je nou eenmaal niet bij ons krijgen. Hierna lekker gaan slapen.

30-04-2022 en 01-05-2022

Een geweldig druk evenement. Veel publiek, veel klanten en een geweldige omzet. 2 dagen geen moment zonder klanten geweest.  van onze medes, de  15 jarige eikenhout gerijpte, was zelfs al op zaterdag een uurtje na opening uitverkocht. Note to ourself, meer inkopen. De zaterdag zijn we na sluitingstijd nog even opengebleven voor crew en reenactors. De zondag begon rustig, maar werd een zeer drukke dag. Toen het eenmaal 5 uur was en het evenement sloot, hadden we een flinke stapel lege dozen achter ons liggen en konde we terugkijken op een geweldige 2 dagen. Het afbreken kosten inclusief ahet inpakken van alle zooi, net geen 2 uur. Om even 9 uur waren we weer in Asten. Wij kijken terug op een geweldig festijn.

 

Foto's gemaakt door Hetty van Mierlo